Despre noi

Oriunde te poartă visele…şi chiar mai departe ! Cu noi poţi ajunge oriunde îţi doreşti, noi te ajutăm să aduni amintiri de pe plaje exotice, de la munte, din oraşele cele mai cunoscute sau, dimpotrivă, din locuri secrete nou descoperite.

Cu o experienţă de călătorie personală diversă, fiecare membru al echipei noastre te va sfătui în alegerea călătoriei perfecte, pentru că noi ne gândim la vacanţele tale, ca şi cum ar fi ale noastre! Pasiunea pentru călătorie am transformat-o în profesie şi asta ne dă încredere că suntem pe un drum fascinant şi stabil. Iţi place marea şi nu te mai saturi de culorile ei multiple? Avem soluţii pentru ca fiecare vacanţă să fie altfel. Vrei sa respiri aerul proaspăt de munte? La noi primeşti sfaturi de la o împătimită a înălţimilor, dar te avertizăm că atunci când povesteşte despre munţi trebuie să te aşezi foarte confortabil, fiindcă poate dura destul de mult… Nu te îngrijora, tot noi facem cea mai bună cafea ( sau ceai, dacă nu ai vicii ). 🙂

Dacă îţi plac city break-uri, află că şi noi le iubim. Chiar foarte mult! Pentru sufletul nostru – dar şi pentru tine – am fost la Paris, Londra, Madrid, Barcelona, Valencia, Malaga, Sevilla, Viena, Budapesta, Berlin, Munchen, Nürnberg, Köln, Amsterdam, Eidhoven, Haga, Salzburg, Innsbruck, Atena, Salonic, Roma, Milano, Bologna, Napoli, Istanbul…

Am depaşit limitele oraşelor şi am pătruns în lumi complexe din Grecia, Turcia, Bali, Indonezia, Malaezia, Dubai, Qatar, Egipt, Maldive, Singapore, Australia sau Noua Zeelandă.

Pentru alegerea destinaţiei de vacanţă te invităm să te inspiri de pe pagina noastra de facebook (facebook.com/matdanecotours/) sau de pe site-ul agenţiei (http://www.matdantours.ro), dar nu uita că undeva te aşteaptă o călătorie a ta, pe care noi te vom ajuta să o găseşti!

Cat despre noi, grupul de firme MatDan din Pitesti, isi desfasoara activtatea in domeniul transportului rutier de persoane si in domeniul turismului intern si extern.

MatDan Service este compania noastra de transport, cu o experienta de 20 de ani in domeniul transportului rutier de persoane cu puncte de lucru in Bucuresti, Pitesti, Slatina, Ramnicu Valcea si Sibiu.

Dispunem de un parc auto propriu, numarand peste 80 de autocare, microbuze, minibuze, conduse de conducatori auto profesionisti pregatiti atat pentru pentru deplasari in tara, cat si in strainatate.

MatDan Eco Tours este o agenţie de turism tour-operatoare, care oferă servicii turistice complete: circuite turistice, sejururi individuale sau de grup – interne şi externe, turism cultural, religios, sportiv, corporate, organizare de evenimente, asigurări de călătorie, bilete de avion, bilete de autocar, transferuri private, bilete de intrare la obiective turistice din ţară şi din străinătate.

Persoană de contact/Contact person:
Ionela Burcea – Director

Contact:
B-dul Republicii nr 46 / Cam.1, Pitesti, Arges, Romania
110062
Jud. Argeș
România

Telefon:
0348.730.354
0786.194.195
0786.194.197

Email:
contact@matdantours.ro